Analyse, advies en uitvoering vanuit een integrale aanpak

De CO-makers is een integrale samenwerking tussen 3 ervaren vakspecialisten in de bouw, installatie- en elektrotechniek. Wij bieden eigenaren en gebruikers van vastgoed totaaloplossingen voor elke situatie en elk budget. Dat betaalt zich uit in voorspelbaar onderhoud, een veilig en gezond binnenklimaat en balans in de energierekening.

3 vakspecialisten uit de keten onder één dak

De vakorganisaties achter de CO-makers zijn: Bouwbedrijf Bakker Arkel, Hoffman Elektro en Mampaey Installatie Bedrijven. Samen staan wij voor 125 jaar vakmanschap in de bouw, installatie- en elektrotechniek gekoppeld aan hoogwaardig vastgoedadvies.

Hoffman Elekro
Mampaey Installatie Bedrijven
Cor de Jong
Cor de JongDirecteur Bouwbedrijf Bakker Arkel
De CO-makers onderschrijven de basisprincipes van Trias Energetica: beperk energieverbruik door verspilling tegen te gaan, gebruik duurzame energiebronnen en zet fossiele brandstoffen zo efficiënt mogelijk in. Begin met isolerende maatregelen voor vloeren, gevels en daken. Daarna kijk je naar mogelijkheden voor wind-, water- en zonne-energie. Om aan de resterende energiebehoefte te voldoen laat je installaties en verlichting zo efficiënt mogelijk werken. Denk aan HR-ketels en energie-efficiënte verlichting.
Maurice Hoffman
Maurice HoffmanDirecteur Hofmann Elektro
Met eenvoudige oplossingen zoals het vervangen van bestaande verlichting door energie-efficiënte verlichting (LED) en het toepassen van slimme schakelingen kun je direct al fors gaan besparen op de huidige energiekosten. Als je daarnaast ook nog zelf energie gaat opwekken, bijvoorbeeld met behulp van zonnepanelen, dan ben je goed voorbereid op de toekomstige ontwikkelingen op energiegebied.